Omul. Maimuţa care şi-a vândut blana, încrezătoare în viitorul industriei textile.
duminică, 20 februarie 2011
Pollo parmegiano
Astazi nu aveam prea multa treaba si nici chef sa ies din casa sa merg in oras asa ca m-am hotarat sa-mi fac un pollo parmegiano.
Pieptul de pui se curata de toate pielitele si se desface in doua,se intinde pe un tocator,se acopera cu o folie si se bate usor cu ciocanelul de snitele.
Se trece mai intai prin faina apoi prin ou si abia mai apoi prin pesmet.Daca nu aveti pesmet in casa se poate lua o bucata de paine,se usuca la microunde sau la aragaz,se striveste si asta ne este pesmetul.Bucata de pui dupa ce a fost acoperita cu pesmet se prajeste in tigaie,nu foarte mult,cam doua minute pe fiecare parte.Se ia bucata de pui se aseaza intr-o tava ,ar fi ideal sa aveti un vas de yena nu foarte mare.Peste bucata de snitel se intinde un sos obtinut din rosii si condimente la alegere.Eu am folosit busuioc,sare si piper.La final peste pasta de rosii se pun feliutele de cascaval si se baga in cuptor 15-20 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu