miercuri, 18 noiembrie 2009

Mustrarea scrisa si curcanul din valiza


Baaai fratilor unde dracului traim,ce tara-i asta?Cum dracului sa uiti de un copil,sa-l lasi ca pe un caine inchis in cusca,sa nu mai treci pe la el ,sa-ti faci meseria pana la urma in mortii ma-tii.Bani stiu sa ceara ca din gura de sarpe,dar cand ajungi in spital te trateaza ca pe o carpa fara pic de valoare.Te scaneaza,sa vada cum esti imbracat ,ai sau n-ai bani,sa stie daca-si consuma mult efort cu tine.
Sunt doctori multi in tara asta care chiar isi fac meseria cu dragoste si nu pun pret asa de mare pe bani dar si multi care iti spun in fata ca daca vrei sa traiesti ai de cotizat.
Pe mine ma deprima asistentele alea,de vin cu aere de doctor ca si cum au studiat ani de zile si ele-s miezul,trebuie sa le dai si lor o "atentie" ca altfel belesti penisul.
Mai vazusem acum cativa ani,niste asistente se distrau pe seama bolnavilor mintal dintr-un spital si ii mai si bateau cu o scandura.Cica erau nervoase si d-asta ii bateau,au avut o cadere nervoasa.Daca esti atat de sensibila,nu mai practica meseria asta,du-te-n altaru` ma-tii ,stai acasa daca ai nervi.
Nasti copilul sanatos si pleci acasa cu el,daca are noroc sa traiasca ,pe jumate ars

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu