marți, 17 noiembrie 2009

Hai ! Poftiti pe stadioane!


Marian Iancu,patronul echipei de fotbal Fc Timisoara a declarat astazi: "Cei care ridica probleme ale arbitrajului suntem noi, care am cerut straini, dar nu din Germania, pentru ca exista foarte multi suporteri ai lui Dinamo acolo, care au si functii. Nu aş vrea sa existe un arbitraj in compensaţie pentru Dinamo, tocmai acum, cu Timisoara, pentru ca m-ar deranja. De aceea nu vreau sa aud aceste vaicareli ale celor de la Dinamo in ceea ce priveste arbitrajul".

E normal sa ceara arbitri straini ,echipa a dovedit ca joaca foarte bine cand beneficiaza de brigada straina .Sunt exemplele din Europa cand Timisoara a spulberat echipele pe care le-a intalnit.In patru meciuri a marcat un singur gol si a primit sase ,cu toate astea a capatat 2 puncte,performanta destul de buna pentru jocul aratat.Cum cei de la Dinamo Zagreb au fost penalizati cu 3 puncte pentru actiunile suporterilor,echipa noastra nu se mai afla pe ultimul loc.
E destul de grav ca se accepta arbitri straini in liga 1,poate nu sunt arbitri romani cei mai buni sau cei mai corecti dar toti care se plang acum de ei s-au folosit de aceleasi trucuri in anii trecuti.Acum culeg ce au semanat.
Dintr-o data s-au trezit ca sunt corecti si nu mai accepta arbitri corupti,acum lucreaza altfel,direct la varf ,asta e alta discutie totusi.Dar sa vezi atata nesimtire dupa ce le sunt acceptate toate nazurile de cei din conducerea Ligii,sa spuna ca arbitrul strain nu e bun pentru ca vine dintr-o tara unde sunt suporteri dinamovisti?
Nu esti normal,te-ai intoxicat de la maioneza,ai mancat oua stricate,te-ai drogat cu untura?
De unde mama dracului vrea si ruda asta a dinozaurilor arbitri?Aia in Germania abia au auzit de Romania,sa mai fie si suporterii echipei Dinamo asta deja e o idiotenie aproare la fel de mare ca insusi MMMAAARRREEEan Iancu.
Asa se intampla cand liga i-a slugarit si le-a facut pe plac si cand nesimtirea si tupeul sunt,in cazul lui Iancu,mai mari decat greutatea in viu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu