luni, 12 aprilie 2010

Cheesburger cu bacon west-ranch


300 grame de carne de vita tocata,sare si piper dupa gust,4 felii de cascaval (American cheese),4 chifle,despicate si prajite usor,8 felii de bacon,prajit crocant,un sfert de cescuta de sos salsa si un sfert de cescuta de Ranch dressing( Ranch dressing este din zer sau smantana, maioneza, ceapa verde tocata, praf de usturoi şi alte condimente amestecate într-un sos. Ranch dressing este unul dintre cele mai populare sosuri de salata în Statele Unite, împreună cu sosul italian).

In carnea tocata se adauga sarea si piperul,se amesteca bine si i se da forma specifica de burger,se fac 4 burgeri

Burgerii din carne se prajesc in tigaie(cu foarte putin ulei,o picatura) sau pe gratar,timp de 7-9 minute pe fiecare parte,se pune cate o bucata de cascaval pe fiecare bucata de carne si se lasa pana cand incepe sa se topeasca.Se iau bucatile de carne ,se introduc in chifle ,se adauga baconul,dressingul si salsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu