duminică, 4 aprilie 2010

CASTIGA BANI ONLINE!


VREI SA CASTIGI BANI FOARTE USOR SI FARA EFORT FIZIC?
Am postat aici cateva dovezi de plata pentru ca multi nu cred ca se pot castiga sume mari primind doar 1 cent pe reclama.Daca esti o persoana serioasa si cu putina inteligenta vei intelege usor despre ce este vorba.

Dar primul pas este sa te inscrii aici:


Are forum,cred ca forumul este cel mai puternic argument ca sunt seriosi.Daca ca inscrieti puteti intra pe forum.Exista si o sectiune pentru romani sunt in romania aproximativ 11 000 de inscrisi.Asadar va sfatuiesc sa dati click mai sus,sa va inscrieti si sa cititi sectiunea in limba romana,nu va costa nimic.Gasiti acolo "payments proof",unde multi utilizatori se "lauda" cu castigurile lor si in acest fel fac si dovada seriozitatii site-ului.
Banii sunt oferiti oricand doriti,aproape instantaneu in contul dumneavoastra de paypal.Suma minima de retragere este 2$

Exista sute de astfel de site-uri care promit mii de dolari pe luna dar nu va dau niciun ban. Cei de la neobux ofera un cent pentru fiecare click si jumatate de cent pentru fiecare click dat de Referrals.

Daca aveti multi prieteni si doriti sa va alocati cateva minute pe zi site-ului acesta cred ca se pot aduna sume bunicele.

Daca veti ajunge la nivelul superior suma primita pe click va creste la 2 centi pentru extended view si aceeasi suma va fi oferita si pentru click-ul dat de referral.Zilnic sunt oferite 4-5 reclame(pentru cei aflati la inceput,cei aflati la urmatorul nivel primesc mai multe reclame,minim 9)pe care sa dati click dar totul tine de cati prieteni poti convinge sa ti se alature.



Daca sunteti interesati si doriti sa aflati mai multe despre acest site,sfaturi si indrumari pertinente va rog sa va inscrieti aici:
si apoi sa intrati pe id-ul vreaubani2010.Acolo suntem o comunitate unde toate probleme isi gasesc rezolvare.
Aceste site-uri nu promit sume uriase de bani dar daca sunteti seriosi si dispusi sa investiti cateva minute pe zi,puteti castiga bani seriosi.Se poate ajunge si la sume mai mari dar trebuie multa munca si putina indrumare.Prima poza este cu cateva dovezi de plata,daca mai are cineva indoieli ii pot arata astfel de poze pana se plictiseste
Daca sunteti serios si mai aveti nelamuriri intrati pe id vreaubani2010 si va ajutam cu cea mai mare placere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu